Mission is possible in Albania

Das »bewegen21« Team

Me kënaqësi të madhe ju prezantojmë një libër me temën e rëndësishme të "unitetit".
Do të jetë një bekim për Shqipërinë.

Pastori Ali Kurti e rekomandon fuqishëm.Lexoni në librin elektronik ...

Mund të merrni një kopje falas në "Stephen Center" ose përmes VUSH


 

 


  

Titulli "Si funksionon uniteti?" Pastori Ali Kurti rekomandon që të mendoni seriozisht për këtë temë të kërkuar, e cila shkakton shumë keqkuptime.

 

Libri përpiqet të qartësojë se çfarë Jezusi kuptonte me unitetin. Ai nuk u morr me kaq shumë denominacione sa kemi ne sot. Prandaj këndvështrimi ynë mund të devijohet lehtësisht. Lutja tek Gjoni 17 shpesh është quajtur lutja për unitet.

 

Çuditërisht, Jezusi nuk po lutet për unitet këtu, por ai po lutet për tre gjëra bazë, në mënyrë që të mundësohet uniteti. Këto tri pika shihen në më shumë detaje në librin dhe në mesazhin e kësaj dite. Sepse nëse këto tre gjëra bazë nuk jepen, uniteti mbetet vetëm një dëshirë.

 

Për më tepër, uniteti nuk është vetëm diçka e bukur. Uniteti është një parakusht për trupin. Imagjinoni gjymtyrët e veçuar të shtrirë e të shpërndarë për qark-në rastin më të mirë kjo do të ishte një  kufomë. Një shtëpi që nuk është në unitet nuk mund të qëndrojë.

Pali supozon një unitet që duhet të qëndrojë. Kështu që duhet të jetë tashmë. Nëse dikush është në Krishtin… kë po sheh?- Po ashtu është, Krishti. – A mund të përçahet Krishti?

 

Prandaj uniteti nuk është një opsion. Është pothuajse pyetja: është dikush apo një denominacion “në” Krishtin?
Efesianëve 4, fillon nga ky unitet dhe fokusohet në të „ derisa të vijmë në unitetin e besimit“. Është një proces, por është ndërtuar në një themel të fortë. „Kini besimin e Perëndisë!“ na nxit Jezusi.

Një nga përmbushjet e unitetit do të bëhet e dukshme kur pesë shërbesat e Efesianëve 4 mund të punojnë së bashku si një. Kjo ende ka për të ndodhur. Por ajo që kërkohet është ajo që lexojmë në vargun 13 dhe 16: „ derisa të arrijmë të gjithë te uniteti i besimit dhe të njohjes së Birit të Perëndisë, te një njeri i përsosur, në masën e shtatit të plotësisë së Krishtit, Prej të cilit gjithë trupi, i lidhur mirë dhe i bashkuar, me anë të kontributit që jep çdo gjymtyrë dhe sipas forcës së çdo pjese të veçantë, shkakton rritjen e trupit, për ndërtimin e vetes së tij në dashuri. "- Kjo ka pasoja të paimagjinueshme në kishë, në qytet dhe në të gjithë vendin. Një enë që tejmbush dhe ngop ambientin me dashurinë e Zotit.

Zemra ime është e mbushur me këtë fjalë, dhe me perspektivën se si i qasemi jetës në këtë realitet në mes të kushteve tona të jetesës dhe sesi premtimet që kanë qenë të vlefshme për 2000 vjet do të përmbushen këtu dhe tani.
Argëtohu me librin,


Peter Ischka

Ju lutemi tregojeni këtë libër miqve tuaj që duan gjithashtu përmbushje.

 

 

 

Regjistrohuni në kanalin tonë video

 
 

 
 

Hier findest Du Bücher, die Dich »bewegen« werden
Mesazhe të tjera biblike të këtij lloji mund ti gjeni
në faqen tonë të internetit: [bewegen.love]

 
 

 
 
 
 

Das Zusammentreffen - Gathering - um Durchbrüche zu aktivieren
project from Mission is possible e.V. [...]       
  
  [KONTAKT]  
DATENSCHUTZ    |    DISCLAIMER   |   IMPRESSUM   
| NEWSLETTE